Presó provisional pel presumpte autor de la mort del jove de Sant Hipòlit de Voltregà

Segons informa el TSJC, la causa està oberta per homicidi i tinença il·lícita d'armes

L'escorcoll de dimarts a la casa del detingut al carrer Sant Martí de Sant Hipòlit de Voltregà.
L'escorcoll de dimarts a la casa del detingut al carrer Sant Martí de Sant Hipòlit de Voltregà. | ACN / Lourdes Casademont
Osona.com
04 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:44h
El jutge de Vic ha ordenat presó provisionalper a l'home de 40 anys que els Mossos van detenir per la mort a trets del jove de 15 anys de Sant Hipòlit de Voltregà la matinada de l'1 de maig. Segons ha pogut saber l'ACN, el jutge ha ordenat el seu ingrés a Brians 1. L'home ha passat a disposició judicial aquest dijous al matí i hi ha estat unes cinc hores. Segons informa el TSJC, la causa està oberta per homicidi i tinença il·lícita d'armes.

El succés va passar dilluns a la matinada. Els Mossos van rebre l'avís d'uns testimonis que havien sentit uns trets després d'una baralla. Quan la policia i els serveis sanitaris van arribar van trobar-se el jove malferit i no van poder fer res per salvar-li la vida.

El presumpte autor dels fets va fugir per un bosc proper i la policia el va detenir unes hores després en un ampli dispositiu. L'endemà -dimarts 2 de maig- el van traslladar al registre del seu domicili, custodiat pels Mossos i amb la seva advocada d'ofici, si bé bona part se'l va passar a dins del vehicle per falta de col·laboració.