Nació et convida a les visites guiades del MEV, Museu d'Art Medieval de Vic

Sortegem cinc entrades dobles per a la visita “Avui, fa mil anys” i també per a l'exposició temporal “Bèsties. Els animals en l’art medieval del MEV”

El MEV ofereix una aproximació moderna a l'art medieval
El MEV ofereix una aproximació moderna a l'art medieval | Adrià Costa Rifà
Redacció
19 d'abril del 2024
Actualitzat el 22 d'abril a les 15:09h

El MEV, Museu d'Art Medieval, és un equipament de referència ubicat al centre de Vic. Amb una història que es remunta a finals del segle XIX, ha esdevingut un arc de connexió entre el passat medieval i el món actual.

Conté obres excepcionals del romànic i del gòtic català que expliquen com era la vida a l’edat mitjana; també col·leccions d’orfebreria, teixit, forja, vidre i ceràmica que recorren la història de les arts decoratives a Catalunya. Però, sobretot, és un museu del segle XXI que inclou experiències digitals immersives per posar les obres a l’abast de tothom d’una forma sorprenent.

Entre diverses activitats, el MEV organitza visites guiades... i Nació/Osona.com t'hi conviden. Concretament, sortegem cinc entrades dobles més per a la visita a l'exposició temporal Bèsties. Els animals en l'art medieval el dissabte 27 d'abril (12.30) i cinc entrades dobles per l'activitat Avui fa mil anys el proper diumenge 28 d'abril (11.30).

Per participar-hi només cal omplir el següent formulari:

Visita guiada: Avui, fa mil anys

El nou espai immersiu del MEV és l’arc de connexió entre el present actual i el passat de fa mil anys. Ens transportarem a l’edat mitjana a través d’una experiència emotiva i sensorial per descobrir i entendre la magnífica col·lecció d’art medieval del MEV, un dels patrimonis més importants del nostre territori.

Visita guiada a l’exposició temporal Bèsties. Els animals en l’art medieval del MEV

L’art medieval és ple d’animals. Sols o bé acompanyats d’altres bèsties o d’humans; en escenes isolades o formant part de narracions més extenses; perfectament dibuixats, deformats o encaixats en un espai preestablert per a decorar-lo…, què hi fan tantes bèsties en capitells, retaules i objectes de tota mena? Què signifiquen? I com podem desxifrar-ho? Aquesta visita guiada ens permetrà descobrir tot això i molt més!

Bases del sorteig

  • Els guanyadors obtindran una entrada doble per una de les visites guiades.
  • Es pot optar a una de les visites guiades o a les dues.
  • El termini per participar en el sorteig es tancarà el dimarts 23 d'abril a les 23.59.
  • Un cop fet el sorteig, Nació contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
  • Només es pot participar en el sorteig una vegada.
  • Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].
  • Per participar en el sorteig cal acceptar la política de privacitat de Nació. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de Nació marcant la casella corresponent.
Arxivat a