​El Col·legi d'Arquitectes a les comarques centrals aposta per les activitats obertes a la ciutadania

La junta general de la demarcació, celebrada a Vic, aprova la memòria d'activitats 2022 i la liquidació del pressupost

Junta general del COAC Comarques Centrals celebrada a Vic.
Junta general del COAC Comarques Centrals celebrada a Vic. | COAC
Osona.com
24 d'abril del 2023
La junta general del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) a les comarques centrals aprova la liquidació del pressupost -que es tanca amb superàvit- i la memòria d'activitats 2022, un document que agrupa les dades de les activitats dutes a terme per l'entitat al territori. Ho feia en una junta celebrada a Vic el passat 20 d'abril, en la que també es constatava l'aposta de l'entitat per programar activitats obertes a la ciutadania així com la voluntat d'oferir formació als professionals.

A la demarcació, el COAC agrupa 463 arquitectes d'Osona, el Bages, el Berguedà, l'Anoia i el Moianès, i al llarg del 2022 ha organitzat jornades a on han participat uns 300 assistents, una trentena de propostes obertes al públic o la participació en tres fires -Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible de Vic, la FirHàbitat a Avià i l'Ecoviure a Manresa-, entre altres activitats. Pel que fa a la formació pels arquitectes col·legiats, en destaquen sis jornades en les quals es van tractar temes com els fons europeus Next Generation i la certificació d'habitatges.

Totes aquestes dades es recullen a la memòria aprovada en la sessió celebrada a la capital d'Osona, a on també va participar Guim Costa, degà del COAC, que compartia amb la demarcació de les comarques centrals el projecte de Fundació del Col·legi.
Arxivat a