​Torelló ret homenatge a Segimon Serrallonga

L'acte serà aquest diumenge 16 d'abril al Teatre Cirvianum

Presentació de l'acte d'homenatge a la figura de Segimon Serrallonga.
Presentació de l'acte d'homenatge a la figura de Segimon Serrallonga. | Ajuntament de Torelló
Osona.com
14 d'abril del 2023
L'Ajuntament de Torelló i l'Aula Segimon Serrallonga de la UVic-UCC coorganitzen el tradicional homenatge a la figura del poeta, filòleg i escriptor osonenc. Enguany, l'acte de reconeixement serà aquest diumenge 16 d'abril al Teatre Cirvianum de Torelló a les dotze del migdia amb un espectacle articulat al voltant de l'obra de Segimon Serrallonga.

L'homenatge constarà de dues parts. La primera serà una conversa entre Jaume Coll Mariné i Pep Paré sobre els principals eixos de l'obra de l'autor i la seva significació a la literatura catalana contemporània. Seguidament, una transició musical a càrrec de Victor Obiols encaminarà a la segona part de l'acte, un diàleg entre les veus i les obres dels lectors i autors de diferents generacions amb intervencions de Montse Grau, Victor Obiols, Xènia Dyakonova i Jofre Palau.

L'acte coincideix amb la celebració del 20è aniversari de l'Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, un espai creat l'any 2003 amb l'objectiu de fomentar debats del món contemporani sobre idees, arts, lletres i ciències des d'un enfocament crític i humanista.
Arxivat a