​Aixequem Tona presenta la llista que acompanyarà a Lluís Ges

La formació aposta per combinar experiència de govern amb cares noves

Aixequem Tona presenta la llista completa per a les eleccions municipals del 28 de maig.
Aixequem Tona presenta la llista completa per a les eleccions municipals del 28 de maig. | Aixequem Tona
Osona.com
01 d'abril del 2023


Aixequem Tona presentava a principis de març el seu candidat a l'alcaldia del municipi per a les eleccions del 28 de maig. Es tracta de Lluís Ges, qui rellevarà a l'actual batlle Amadeu Lleopart després que el passat desembre anuncies que no optaria a la reelecció.

Ara, gairebé un mes després, la formació ha donat a conèixer els noms que acompanyaran a Ges als comicis, una llista amb "persones compromeses" entre les quals hi ha cares conegudes amb experiència de govern i també renovació. En aquest ordre, la candidatura d'Aixequem Tona compta amb Pep Valldeoriola (2), Gui Grau (3), Mia Casadesús (4), Berta Rierola (5), Marta Muntadas (6), Guillem Casas (7), Berta Portet (8), Marta Torrecillas (9), Antoni Parcerisas (10), Mireia Coll (11), Margarida Fité (12) i Amadeu Lleopart (13). A més, Carmelita Parés tancarà simbòlicament la llista de suplents.

D'altra banda, l'assemblea del partit que ha desplegat el seu projecte al consistori els últims quatre anys, ha convocat a la ciutadania a dues jornades temàtiques participatives "per elaborar el programa electoral": la primera tindrà lloc aquest dissabte 1 d'abril a les 10 del matí, i la segona, el divendres 14 d'abril a les 6 de la tarda.

 
Arxivat a