Esportistes del Club CAR de Sant Tomàs competiran en els Jocs Special Olympics

Els participants osonencs han sortit de Vic aquest dijous al migdia direcció a l'esdeveniment que enguany se celebra del 30 de març al 2 d'abril a Granollers

36 esportistes osonencs participaran en els Jocs Special Olympics 2023 de Granollers.
36 esportistes osonencs participaran en els Jocs Special Olympics 2023 de Granollers. | Osona.com
Redacció
30 de març del 2023
Els esportistes del Club CAR de Sant Tomàs han sortit aquest migdia de dijous de l'estació d'autobusos de Vic direcció a la 12a edició dels Jocs Special Olympics, l'esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual que enguany se celebra del 30 de març al 2 d'abril a Granollers.

Els participants de Sant Tomàs, un total de 36, tenen entre 21 i 60 anys i formen part dels 1.500 esportistes catalans, espanyols i internacionals que competiran en alguna de les 14 disciplines olímpiques que integra l'esdeveniment. En total, el club osonenc hi aporta 19 futbolistes, 9 jugadors i jugadores de petanca, 2 persones que juguen a tenis taula i 6 nedadors i nedadores.

Els Jocs Special Olympics tenen lloc cada quatre anys i a Catalunya se celebren des del 1988. L'edició d'enguany està organitzada per la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), Special Olympics Catalunya (SOCat) i l'Ajuntament de Granollers. A banda de la competició es tracta d'un espai de convivència, activitats socials, de lleure i de reconeixement de les persones amb discapacitat intel·lectual.