Sobrevolant el Mercat del Ram de Vic

Des d'aquest dijous i fins diumenge 2 d'abril, la capital d'Osona acull la 40a edició del Torneig Internacional de Globus del Mercat del Ram, una cita que aplegarà una trentena d'equips d'arreu del món

Sortida del primer vol d'exhibició del Torneig Internacional de Globus Mercat del Ram de Vic 2023.
Sortida del primer vol d'exhibició del Torneig Internacional de Globus Mercat del Ram de Vic 2023. | Emili Vilamala
30 de març del 2023
Actualitzat el 31 de març a les 16:39h
El cel de Vic s'ha cobert, un any més, dels tradicionals globus que indiquen que el Mercat del Ram està a punt d'arrencar. A primera hora del matí d'aquest dijous 30 de març, la plaça Major de la capital d'Osona s'ha omplert d'una trentena de pilots que han desplegat les teles dels globus a la sorra de l'emblemàtic emplaçament.

Aquest 2023, se celebra la 40a edició del Torneig Internacional de Globus del Mercat del Ram, una cita que aplegarà 25 equips de diferents nacionalitats procedents, per exemple, de Suïssa, França, Alemanya o Itàlia, entre altres. El responsable de l'esdeveniment, Miquel Masarella, explica que "aquest 2023 celebrem el 40è aniversari de la trobada, i estem en plena forma, treballant per garantir la seguretat de tothom i amb millors condicions". L'organitzador de l'esdeveniment destaca que el cel de Vic "és una zona òptima per volar, ja que al matí hi ha calma i tranquil·litat, no fa vent i les condicions de vol són bones, sobretot pels pilots que porten passatgers".
 
Arxivat a