1 de 10
fotografia

Una imatge d'Emili Vilamala, guardonada al concurs anual de fotografia meteorològica

Amb una captura d'una albada a la plana de Vic, el fotògraf osonenc aconsegueix la segona posició als premis Fotomet 2023 en la categoria de paisatges meteorològics

La fotografia premiada, presa des de Sant Bartomeu del Grau. | Emili Vilamala
per Osona.com, Vic | 29 de març de 2023 a les 14:46 |
Una imatge d'Emili Vilamala ha estat guardonada al concurs anual del fotografia meteorològica Fotomet. Es tracta d'una fotografia del passat gener captada des de Sant Bartomeu del Grau a on es pot veure una espectacular albada a la plana de Vic.

Amb aquesta instantània, el fotògraf osonenc ha aconseguit la segona posició en la categoria de paisatges, un veredicte que es va fer públic el passat 25 de març dins de la Jornada Meteocat 2023, a la Reial Acadèmia de Ciències i Art de Barcelona.


Els altres premiats pel certamen són, en primera posició, Antoni Xavier Fernàndez, i en tercer i quart lloc Felipe Gabirel i Enric Navarrete.
 

Una imatge de Vilamala, escollida per la NASA

El passat 24 de març la NASA va escollir una fotografia d'Emili Vilamala per destacar-la al seu perfil d'Instagram. Es tracta d'una instantània d'un halo solar captat pel fotògraf el 21 de març des de Sant Agustí de Lluçanès.
 

Halo solar a Sant Agustí de Lluçanès. Foto: Emili Vilamala

 

Participació