1 de 10

​Maria Àngels Casals encapçalarà la candidatura de la CUP a Torelló

La formació presenta una llista a on repeteixen alguns dels actuals regidors

Els membres que configuren la llista de la CUP Torelló. | Twitter @cuptorello
per Osona.com, Vic | 27 de març de 2023 a les 13:00 |


L'actual regidora cupaire Maria Àngels Casals serà la candidata a l'alcaldia de la formació de l'Esquerra Independentista a Torelló. Així ho anunciava el partit en un acte a la plaça Vella del municipi el dissabte al migdia.


La CUP Torelló presentava la llista electoral -formada per 14 dones i 13 homes- que concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig: "Una candidatura àmplia, transversal, diversa i il·lusionada, que treballarà per combatre les desigualtats, per les sobiranies i amb el feminisme també com un dels seus eixos bàsics", tal com expliquen des de la formació.

Així doncs, acompanyaran a Casals, cares noves com Joan Cunill (2) i Noemí Pantoja (3), l'actual regidor Jordi Casas (4), Mireia Garriga (5) -el 2019 anava de número vuit-, Mercè Piqué (6), el també regidor Jordi Casanova (7), Aina Vinyes (8), Arnau Segura (9), Laia Sala (10), Elisenda Curris (11), Pau Vila (12) i Núria Francolí (13).


Als comicis del 2019, la CUP de Torelló doblaven els sufragis respecte del 2015 i obtenien dos regidors més -cinc en total-, uns resultats que consolidaven la formació anticapitalista al consistori torellonenc i els col·locava com la segona força política del municipi.  

 

Participació