​Osona Turisme presenta un nou pla per promocionar l'artesania

La finalitat del full de ruta del Consell Comarcal és potenciar el sector perquè es converteixi en un altre segment d'interès turístic a la comarca

La Ferraria de Rupit, taller artesanal amb més de tres-cents anys d'activitat adquirit recentment pel consistori municipal.
La Ferraria de Rupit, taller artesanal amb més de tres-cents anys d'activitat adquirit recentment pel consistori municipal. | CCOsona
Redacció
27 de març del 2023
El Consell Comarcal d'Osona, a través d'Osona Turisme, ha presentat el nou Pla Estratègic d'Artesania, Turisme, Comerç i Entorns creatius amb la intenció de donar valor a l'artesania i la creativitat de la comarca i convertir-les en un nou atractiu turístic.

El full de ruta de l'ens comarcal busca crear noves oportunitats al món artesà, així com al creatiu, turístic i comercial d'Osona a través d'identificar les potencialitats del sector, recollir-ne les necessitats i inquietuds i generant una estratègia per potenciar-ne la sinergia. En aquesta línia, des d'Osona Turisme impulsaran nous punts de venda, es crearan més experiències creatives pels visitants i s'obriran més tallers al públic.

Albert Marcé, alcalde de Rupit i Pruit i conseller de Turisme del Consell Comarcal d'Osona, explicava les accions que es desenvoluparan a curt termini i presentava algunes de les experiències artesanes que ja es porten a terme actualment a la comarca, com les iniciatives de dinamització del carrer de la Riera de Vic, les activitats del Parc de les Olors de Taradell i a la Ferraria de Rupit –un espai que ha acollit activitat artesanal durant més de tres-cents anys i adquirit recentment pel consistori municipal-.

Arxivat a