La UVic obre les portes als futurs estudiants aquest dissabte 25 de març

La UVic Fest és el festival que ha organitzat la institució per donar-se a conèixer entre els futurs estudiants

Imatge promocional de les Portes Obertes 2023 de la UVic.
Imatge promocional de les Portes Obertes 2023 de la UVic. | UVic-UCC
Redacció
23 de març del 2023
Actualitzat el 24 de març a les 22:39h
Un any més, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ofereix la Jornada de Portes Obertes, aquest dissabte 25 de març, perquè els futurs estudiants coneguin el centre, la seva oferta formativa i la ciutat. Enguany, la diada pren un nou format amb una programació especial que va més enllà de les activitats habituals.

Aquest 2023 la UVic-UCC es reinventa i ha preparat unes portes obertes carregades d'activitats en diferents espais de la Universitat. Entre altres, els visitants tindran l'oportunitat de participar en el showcooking del millor mestre xocolater del món Lluc Crusellas, de gaudir amb l'exhibició esportiva del graduat en CAFE i campió del món de bici trial Eloi Palau, així com de ballar amb Dj Nitro, assistir al concert de l'Orquestra Inclusiva de la UVic, participar en el livepainting d'Ismael Gudiño o de l'actuació castellera dels Emboirats.

L'UVic Fest, tal com s'anomenen les jornades d'enguany, també acollirà un Market amb diferents estands per conèixer la mobilitat internacional del centre, les activitats per a estudiants i les opcions d'allotjament, la colla castellera o comprar marxandatge de la Universitat, entre altres.

No hi faltaran les activitats més clàssiques de l'ocasió, com el guiatge d'estudiants i professorat, xerrades informatives, resolució de dubtes acadèmica, de beques i del sistema de pagament. Tampoc fallarà la visita a les diferents instal·lacions de la UVic a la ciutat: el Campus Miramarges, la Torre dels Frares, la Zona Esportiva, Can Bauman i La Farinera.

A les Portes Obertes d'aquest 2023, la UVic-UCC presentarà la nova oferta d'estudis, com els graus en Audiologia General i Odontologia, així com del CFGS en Documentació i Administració Sanitàries. A més, els visitants també trobaran informació dels màsters i postgraus de l'Escola de Post-Grau de la UVic.

Per assistir a la UVic Fest d'aquest dissabte 25 de març cal inscripció prèvia.
Arxivat a