​Últims dies per visitar l'exposició «Domestic Workspaces» a la seu del Col·legi d'Arquitectes de Vic

La mostra, obra de la il·lustradora i arquitecta Sílvia García, pretén donar a conèixer com són els despatxos d'arquitectura arreu del món i es pot veure fins al 24 de març

Una de les il·lustracions de Sílvia García.
Una de les il·lustracions de Sílvia García. | COAC
Redacció
22 de març del 2023
La seu de Vic del Col·legi d'Arquitectes acull fins aquests divendres 24 de març l'exposició Domestic Workspaces per conèixer com són els despatxos d'arquitectura arreu del món. La mostra, obra de la il·lustradora i arquitecta Sílvia García, capta l'essència de 42 despatxos d'arquitectura tant nacionals com internacionals i té el propòsit de donar a conèixer el panorama arquitectònic actual des de la perspectiva de la "domesticitat dels estudis".

La mostra proposa reflexionar entorn l'arquitectura i l'interiorisme dels espais de treball dels arquitectes i del diàleg que s'estableix entre les persones, els espais que ocupen i els objectes quotidians que els decoren. Per fer-ho possible, la il·lustradora utilitza un collage resultant de la unió del dibuix a mà alçada d'aquests espais amb altres elements utilitzant la tecnologia.
Arxivat a