«Pacifiction» d'Albert Serra o Clara Peya en concert, entre les propostes de la programació de l'Espai ETC de Vic

Es tracta d'un programa d'activitats de caràcter trimestral, dinàmic i compartit amb les institucions i entitats de la ciutat

La nova programació de l'Espai ETC de Vic es divideix en tres línies: l'audiovisual, la musical i la teatral.
La nova programació de l'Espai ETC de Vic es divideix en tres línies: l'audiovisual, la musical i la teatral. | Arxiu
Redacció
06 de març del 2023
Actualitzat a les 16:22h
L'Espai de Teatre i Cinema (ETC), l'equipament cultural públic de Vic que té per objectiu ser un espai de creació i producció, té nova programació. Es tracta d'un seguit de propostes coordinades des del consistori vigatà i amb el suport d'entitats com el Cineclub, el Festival Protesta, la Jazz Cava, La Clota, l'AVV del Remei, el Casal de la gent gran Mossèn Guiteras i el Casal de la gent gran La Rambla.

El programa d'activitats de l'ETC de Vic tindrà un caràcter trimestral, encara que serà "viva" i compartida amb les institucions i entitats de la ciutat. Una programació que es divideix en tres línies, l'audiovisual, el musical i el teatral, i que es vertebra a través de propostes de proximitat, de nous talents, d'accessibilitat als nous continguts i a les temàtiques d'actualitat.

Per als pròxims mesos, en destaquen les sessions delCineclub, cada dimarts a les vuit del vespre, que aquest març portarà, per exemple, la projecció de l'aclamada Pacifiction d'Albert Serra. Pel que fa a les propostes musicals, una combinació de concerts experimentals de la mà del col·lectiu La Clota i de propostes emergents i consolidades amb la col·laboració amb la Jazz Cava, en destaquen l'actuació de Marala, el pròxim divendres 17 de març o el concert en directe de Clara Peya el 28 d'abril. I en l'àmbit teatral, crida l'atenció l'espectacle Meta, el 18 de març, que reflexiona al voltant de la immigració al Mediterrani des d'un punt de vista testimonial.

Tota la programació de l'Espai ETC.
Arxivat a