​Manlleu tindrà un nou Institut Escola

S'ubicarà en el solar on hi ha l’Institut del Ter

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ho ha anunciat aquest matí en una visita a Manlleu.
El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ho ha anunciat aquest matí en una visita a Manlleu. | Aj. Manlleu
Redacció
03 de març del 2023
Actualitzat a les 17:41h
El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha anunciat aquest divendres canvis en el mapa escolar de Manlleu. L’Ajuntament de la ciutat liderarà una reordenació de la realitat escolar, que tindrà lloc al llarg de diferents cursos i es farà seguint criteris per combatre la segregació escolar, a més d’impulsar la Formació Professional (FP). Així ho ha explicat Àlex Garrido, titular d’Educació i batlle de Manlleu, a les direccions dels centres educatius.

El solar on està ubicat actualment l’Institut del Ter, amb dues línies i que ocupa mòduls prefabricats, s’hi construirà un nou Institut Escola. D’altra banda, l’edifici que acull a l’Escola Puig-Agut es convertirà en una segona seu de l’Institut Antoni Pous per ubicar-hi part de la seva oferta d’educació post obligatòria.
 

Millora de l’eficiència energètica a dos centres de Torelló

El conseller d’Educació també ha visitat aquest divendres el municipi de Torelló, a on s’ha reunit amb l’alcaldia i les direccions de l’escola Doctor Fortià Solà i l’Institut Cirvianum, a on s’han invertit 540.000 euros del fons RECAT en la millora de l’eficiència i el confort tèrmic de les seves instal·lacions.
Arxivat a