​Enric Mayo, candidat a l'alcaldia per SUMEM-AM a Sant Vicenç de Torelló

Pren el relleu a Èric Sibina, l'actual batlle del municipi qui va anunciar fa setmanes que no optaria a la reelecció

Enric Mayo encapçalarà la llista de SUMEM-AM a Sant Vicenç de Torelló.
Enric Mayo encapçalarà la llista de SUMEM-AM a Sant Vicenç de Torelló. | ERC Cat Central
Redacció
01 de març del 2023
L'assemblea ciutadana de SUMEM-AM ha escollit Enric Mayo com a candidat a l'alcaldia de Sant Vicenç de Torelló per a les eleccions del 28 de maig. Mayo prenen el relleu a l'actual batlle del municipi, Èric Sibina, que fa setmanes va comunicar que no optaria a la reelecció.

El nou candidat de la formació té 43 anys i és llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport, i actualment treballa com a cap del servei d'esports de l'Ajuntament de Manlleu.
Mayo explica que l'objectiu de SUMEM-AM és seguir amb el full de ruta iniciat durant els dos últims mandats, comptant amb un equip potent de persones que combinarà l'experiència d'actuals regidors amb cares noves a la llista que l'acompanyarà.

El candidat a l'alcaldia de Sant Vicenç de Torelló destaca la voluntat de "continuar treballant en equip per afrontar nous reptes i fer realitat projectes necessaris i ja projectats per fer créixer en qualitat el poble sense deixar ningú enrere", i afegeix que ho farà "amb responsabilitat, transparència i il·lusió, mantenint l'essència dels nostres orígens, però sent un poble viu i capaç d'adaptar-se a noves oportunitats i reptes del municipi i dels seus veïns i veïnes".