Tres detinguts per agredir i robar a uns joves quan marxaven del Carnaval de Torelló

Els arrestats també van punxar les rodes de dos vehicles

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Pau Masó
Osona.com
20 de febrer del 2023
Actualitzat a les 15:31h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes de 30, 27 i 17 anys per agredir i robar tres joves quan marxaven amb cotxe del Carnaval de Torelló. Els fets van passar pels volts de les 5 de la matinada del passat diumenge, quan un grup de joves que es disposava a marxar en cotxe va veure com els tres sospitosos colpejava el vehicle en el que anaven i intentava robar uns altaveus que portaven a dins. 

Va ser aleshores quan els afectats van resistir-se i els tres detinguts van agredir a cops de puny i puntades de peu els joves que es disposaven a marxar. Just abans d'arrencar el vehicle, els arrestats van punxar una de les rodes del cotxe.

Quan les víctimes van trobar el dispositiu de Mossos que hi havia a la zona, dissenyat especialment pel Carnaval de Torelló, es van trobar que prèviament un altre grup de nois havia anat a recriminar que els sospitosos van intentar entrar al cotxe, però es van negar a obrir la porta. Just quan anaven a marxar, però, els tres detinguts també van punxar-los una roda.

A partir d'aquell moment, els Mossos es van posar a buscar els tres joves, a partir de les descripcions que els van donar les víctimes en les denúncies. Pels volts de les cinc de la matinada de diumenge els van trobar al carrer Lloriana, en una zona industrial de Torelló i els van arrestar.

Ara hauran de respondre per un delicte de lesions, un de robatori amb violència i un altre de danys.
Arxivat a