​Multitudinari Carnaval de Centelles

Gairebé un miler de persones van participar en la rua del 42è Carnaval de Centelles

Carnaval de Centelles 2023.
Carnaval de Centelles 2023. | Adrià Costa
Toni Carrasco
13 de febrer del 2023
Actualitzat a les 19:35h
Centelles ha donat el tret de sortida dels Carnavals d'Osona. Aquest cap de setmana el municipi va celebrar la festivitat que, com abans de la pandèmia, va ser multitudinària. Gairebé un miler de persones van participar a la rua, que com en anys anteriors, va sortir de la Residència i va acabar al pavelló, a on es va fer el lliurament de premis i la fi de festa amb el concert de la Banda Neón. Una desfilada que va començar passades les sis de la tarda i amb un retard de més de 40 minuts, i que va instal·lar la disbauxa per tota la localitat en una desfilada pels carrers més emblemàtics de Centelles.

Un cop tota la comitiva arribava al punt final es va fer l'entrega de premis. Els guanyadors en la categoria màxima de comparsa A i del premi especial de carrossa foren la colla de Taradell i Centelles, Els Troneres, amb Tronalia i els protectors de la flor de boirina, una recreació mitològica on els vuitanta integrants s'erigien com a protectors de la flor de la boirina. En comparsa B, de menys de 25 participants, els guanyadors van ser La Calçofarra dels M&M's!, una recreació d'uns calçots amanits amb romesco. En individuals, el primer premi se'l va emportar KuruKarnivors, dues plantes carnívores.

També destacar els tres premis obtinguts per la colla Els Constants: amb La cuca ens fa llum van aconseguir el segon premi de comparsa B, la millor carrossa de comparsa B i un premi especial als seus trenta anys de participació a la festa.

Aquesta edició també ha estat la dels homenatges. La comparsa Amics i Parents va rebre tots els elogis per la seva implicació amb un Carnaval actiu i participatiu. També va tenir el reconeixement del jurat i dels assistents l'antiga comissió de carnaval, que plega enguany.

Consultaaquí tots els premiats al Carnaval de Centelles 2023.

Arxivat a