S'incendien diverses naus industrials a Manlleu

Diverses naus industrials del polígon de la Coromina han cremat durant més de 24 hores

Els bombers apagant el foc
Els bombers apagant el foc | Adrià Costa
Redacció
12 de febrer del 2023
Actualitzat el 17 de febrer a les 14:44h
Després de més de 24 hores, els Bombers donen per extingit l'incendi industrial de Manlleu, que ha cremat diverses naus industrials del polígon de la Coromina.

El foc va començar aquest dissabte quan passaven pocs minuts de les 13 hores i de seguida es va generar una gran columna de fum que ha estat visible des de molts punts de la zona i municipis veïns. 


El foc ha afectat dues naus industrials del carrer Bellfort del polígon de la Coromina. Segons Bombers, no hi ha hagut ferits i a l'interior de les naus havia palets amb productes de plàstic. Les flames han provocat que algunes parets de les naus col·lapsessin.

Després de sis hores, els Bombers aconseguien controlar l'incendi, cap a les set de la tarda del dissabte. Hi han treballat fins a 23 dotacions. Durant les hores en què el foc no ha estat controlat, s'ha demanat a la població de la zona que tanqui portes i finestres i es confinés a casa seva per risc d'inhalar el fum tòxic de l'incendi.

Aquest diumenge al matís'ha aconseguit estabilitzar el foc, i a les 14.55 hores s'ha donat l'incendi per controlat. Els Bombers, que han activat el Grup d'Estructures Col·lapsades, hi continuen treballant amb 11 dotacions, i segueixen amb l'extinció de les flames des de l'exterior de la nau per evitar el col·lapse, amb l'objectiu de confinar el foc.

A les 18.10 hores, Bombers ha donat l'incendi per extingit, tot i que dues dotacions del cos romandran al lloc dels fets per controlar que no hi hagi cap revifalla.
 
Arxivat a