SORTEIG de dues entrades quàdruples per a l'espectacle «Tempus» a Calldetenes

Espectacle «Tempus»
Espectacle «Tempus»
Osona.com
09 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:07h
El pròxim diumenge 19 de febrer, l'Auditori Teatre de Calldetenes serà l'escenari de l'espectacle Tempus, una proposta de teatre gestual de la companyia Elquemaquedadeteatre.

Tempus parla sobre el temps, amb molt d'humor, amb poques paraules i amb música en directe. Del temps a partir de la figura d'un personatge, en Klaus, un vell rellotger, que convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però a on sembla que s'hagi aturat el temps. El personatge és divertit, tendre, es mou al ritme del tic-tac i de la música original interpretada pel seu pianista, que també marca el tempus de l'espectacle.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades quàdruples (per a quatre persones), valorades en 120 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dilluns 13 de febrer a les 12 de la nit. L'endemà, el dimarts 14 de febrer, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


- Els guanyadors obtindran una de les entrades quàdruples per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 13 de febrer a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.