​Nova protesta dels usuaris de l'R3 a Osona: «La lluita continua»

Desenes de persones de la plataforma «Perquè no ens fotin el tren» es troben a l'estació de Vic per commemorar el 10è aniversari del col·lectiu

«Perquè no ens fotin el tren» ha celebrat el 10è aniversari amb una concentració a l'estació de Vic.
«Perquè no ens fotin el tren» ha celebrat el 10è aniversari amb una concentració a l'estació de Vic. | Adrià Costa
Irene Giménez i Gerard Vilà
04 de febrer del 2023
Actualitzat el 09 de febrer a les 16:39h
Nova protesta dels usuaris de l'R3, la línia de Rodalies que enllaça l'Hospitalet amb la Tour de Carol. Aquest divendres al vespre, desenes de passatgers sortien des de Ripoll i la Garriga, per trobar-se a l'estació de Vic, pels volts de les vuit del vespre. A dins els combois, els manifestants s'han fet notar fent una "petita festa" en senyal de protesta per les reiterades incidències de la línia i reclamant, una vegada més, "millores a Rodalies".

El comboi procedent de Ripoll arribava puntual a la seva cita al vestíbul de l'estació de Vic, mentre que per la megafonia se sentia que, el tren de la Garriga, "circulava amb irregularitat". Així doncs, amb l'absència de part dels companys, la delegació present de la plataforma Perquè no ens fotin el tren a la capital d'Osona llegia un manifest en commemoració de 10è aniversari del col·lectiu, nascut per "lluitar contra l'abandó progressiu de l'R3".
 
Arxivat a