​El Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, guardonat amb el premi Fundació La Bastida

L'entitat rebrà una dotació econòmica que ajudarà a la rehabilitació de la terrassa del local que van adquirir fa uns mesos

Els guardonats amb els premi, entre ells, membres del Casal Popular de Manlleu.
Els guardonats amb els premi, entre ells, membres del Casal Popular de Manlleu. | Cedida
Redacció
01 de febrer del 2023
Actualitzat el 02 de febrer a les 14:50h
El Casal Popular Boira Baixa de Manlleu ha rebut un dels sis premis que concedeix la Fundació La Bastida, de Cornellà de Llobregat, destinats a ajudar a finançar projectes de l'economia social i solidària que tinguin un impacte positiu i transformador pel territori.

L'entitat manlleuenca es va presentar a la convocatòria amb un pla de remodelació de la terrassa de l'edifici que van adquirir fa uns mesos a la cruïlla entre la plaça Flama del Canigó i el carrer Enric Delaris. El premi, dotat de 2.000 euros, permetrà adequar aquest espai amb l'objectiu de començar-lo a utilitzar aquesta primavera.

L'adquisició de l'edifici, a partir de fons propis, d'aportacions personals i col·lectives i de les quotes de soci, es va formalitzar l'octubre passat, quan l'entitat també va anunciar que es decantaven per la rehabilitació de l'espai, així com que aposten per un desplegament "per fases" del projecte. El nou equipament tindrà un espai de reunions i assemblees i una sala polivalent.
Arxivat a