​ADFO ofereix un nou servei de salut per a persones amb diversitat funcional

L'Espai Àlima ha entrat en funcionament aquest gener i està compost pels serveis de psicologia, fisioteràpia i de teràpia ocupacional

Presentació de l'Espai Àlima d'ADFO.
Presentació de l'Espai Àlima d'ADFO. | ADFO
Redacció
31 de gener del 2023
L'ADFO, Associació Diversitat Funcional d'Osona, ha posat en marxa aquest gener un nou servei cofinançat de salut holística per a persones amb diversitat funcional sòcies de l'entitat. Es tracta de l'Espai Àlima, que té l'objectiu vetllar per la salut física, social, emocional i psicològica d'aquest col·lectiu i el seu entorn proper.

L'Espai Àlima està compost per tres serveis: el de psicologia, la fisioteràpia i la teràpia ocupacional. En aquest sentit, pel que fa a la psicologia, des de l'entitat es vetllarà per la salut i el benestar psicològic i emocional dels usuaris a través de teràpia i acompanyament.

La teràpia ocupacional, tal com expliquen des d'ADFO, és un espai pensat per potenciar l'autonomia i la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, i oferirà recursos personalitzats de capacitació, musicoteràpia, integració sensorial, teràpia transpersonal i meditació.

Pel que fa al servei de fisioteràpia, s'ajudarà al procés de recuperació, rehabilitació, manteniment i millora de la salut de les persones sòcies del centre, a més de fomentar hàbits saludables i prevenir lesions.
Arxivat a