1 de 10
Sorteig

SORTEIG de dues entrades quàdruples per a l'espectacle «Acrometria» a Calldetenes

Espectacle «Acrometria».
per Osona.com, 2 de febrer de 2023 a les 09:00 |
El pròxim diumenge 12 de febrer, L'Auditori Teatre de Calldetenes serà l'escenari de l'espectacle Acrometria, una proposta escenogràfica d'acrobàcies i poesia.

Acrometria és la història d'un retrobament pertorbador, una proposta escenogràfica entre acrobàcia i poesia. Un espectacle emocional, metafòric i abstracte, que en pocs minuts transporta a l'espectador a un univers espectacular, divertit, lleuger i profund. Acrometria, estudia la distància entre la spqique i les infinites realitats. Un triangle al qual arriben diagonals pensatives, punts silenciosos, perpendiculars misterioses, cercles infinits, i on es pot jugar a crear noves geometries humanes i de les emocions.


Acrometria és un espectacle de PSiRC, el triangle format per Anna Pasqual, Wanja Kahlert i Adrià Montaña. Des del 2011, en tècniques de circ i manipulació, exploren nous llenguatges acrobàtics íntims i creatius. El resultat arriba al 2013 amb l'estrena d'Acrometria, el seu primer espectacle, una peça plena d'energia, emoció i bon circ.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades quàdruples (per a quatre persones), valorades en 120 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dilluns 6 de febrer a les 12 de la nit. L'endemà, el dimarts 7 de febrer, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:

Bases del sorteig


- Els guanyadors obtindran una de les entrades quàdruples per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 6 de febrer a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació