Tona aposta pel jovent

El consistori ha presentat els primers pressupostos participatius dedicats exclusivament als joves

Guiu Grau, regidor de Participació, i Quim Ferrer, tècnic de joventut, durant la presentació de la iniciativa.
Guiu Grau, regidor de Participació, i Quim Ferrer, tècnic de joventut, durant la presentació de la iniciativa. | Ajuntament de Tona
Redacció
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:32h
L'Ajuntament de Tona ha presentat els primers pressupostos participatius dedicats exclusivament als joves del municipi. L'objectiu del consistori és que els nois i noies de més de 12 anys que visquin, estudiïn o tinguin algun vincle amb Tona, puguin decidir a on es destinarà la partida dedicada a aquesta acció.



La dotació total dels primers pressupostos participatius joves de Tona serà de 25.000 euros, dels quals 14.000 s'invertiran en propostes d'activitats, projectes i serveis, i els altres 11.000 es destinaran a propostes concretes d'inversions.

La data màxima per participar-hi és el 28 de febrer, i el 18 de març, en una assemblea jove a l'Espai Muriel Casals, es presentaran i votaran les propostes.

Des de l'Ajuntament de Tona també expliquen que el jove que hagi proposat la idea escollida, tindrà l'oportunitat de liderar el projecte, juntament amb el suport de l'equip tècnic de Tona Jove.
Arxivat a