Mercè Cabanas optarà a la reelecció a l'alcaldia de Taradell

L'actual alcaldessa del municipi repeteix com a cap de llista de Fem Taradell

Mercè Cabanas va arrasar a les municipals del 2019 a Taradell, quan va aconseguir una majoria aclaparadora.
Mercè Cabanas va arrasar a les municipals del 2019 a Taradell, quan va aconseguir una majoria aclaparadora. | ERC Taradell
Osona.com
26 de gener del 2023
Actualitzat a les 17:00h
La periodista Mercè Cabanas, actual alcaldessa de Taradell que ja va arrasar a les eleccions municipals del 2019, tornarà a liderar la llista de Fem Taradell, sota el paraigua d'ERC, per a les eleccions municipals del 28 de maig d'aquest 2023.

L'actual alcaldessa de Taradell tornarà a optar a la reelecció després de rebre el suport unànime de l'assemblea del partit celebrada aquest dimecres. Cabanas afirma que se sent "forta i motivada" per transformar el poble i continuar treballant els projectes que han engegat durant aquesta legislatura.

Tal com explica en un comunicat la formació política, Cabanas liderarà una llista oberta "amb la voluntat de fer poble, d'acompanyar en les necessitats, amb l'objectiu de reforçar la convivència i el bon veïnatge".

L'alcaldessa recordava que, quan van entrar a l'Ajuntament de Taradell, es van trobar un consistori "sense coixí econòmic per fer front als pressupostos", i que durant aquests quatre anys "s'ha treballat amb fermesa per aconseguir un poble més culte, verd i equitatiu".

Cabanas instava a "continuar treballant" i remarcava que "hem demostrat que funciona una forma de governar des d'una mirada feminista, posant les persones al centre, i fomentant la cohesió i la justícia social" per millorar la vida a Taradell.