1 de 10
Sorteig

SORTEIG de dues entrades quàdruples per a l'espectacle «Ex-libris» a Calldetenes

Espectacle Ex-libris.
per Osona.com, 27 de gener de 2023 a les 09:00 |
Dissabte 4 de febrer, L'Auditori Teatre de Calldetenes serà l'escenari de l'espectacle Ex-libris, una proposta escenogràfica amb dansa, música i acrobàcies.

Ex-libris parla dels moments d'inadvertida felicitat, de la incomunicació d'una societat tecnològica on els petits detalls passen desapercebuts, dels llibres que esperen ser llegits i que lluiten per la seva supervivència, per no caure en l'oblit. Tot això des d'una mirada poètica a través dels fulls dels llibres, el quadrant rus, la bola d'equilibris i la música en directe de Marc Sastre que transporta directament al món de les emocions.


Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades quàdruples (per a quatre persones), valorades en 120 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dilluns 30 de gener a les 12 de la nit. L'endemà, el dimarts 31 de gener, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig


- Els guanyadors obtindran una de les entrades quàdruples per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 30 de gener a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació