1 de 10
Agenda

​Què fer aquest cap de setmana a Osona: 25 i 26 de març

Consulta les activitats més destacades que s'han programat a la comarca

Imatge promocional de la pel·lícula Suro. | Web Cicle Gaudí
per Irene Giménez Vinyet, Osona | 23 de març de 2023 a les 15:10 |
Perquè no se t'escapi res, des d'Osona.com t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a Osona per aquest cap de setmana del 25 i 26 de març.
 

Calldetenes: Dissabtes dinàmics

Tornen els dissabtes dinàmics a Calldetenes, un conjunt d'activitats culturals i de lleure que s'organitzen durant la primavera. Aquest dissabte 25 de març és el torn de l'espectacle de circ de carrer L'home bala, d'Albert Vinyes. Tindrà lloc a la Plaça Vella de Calldetenes a les onze del matí.


Més informació.
 

Torelló: Art Fest

Aquest dissabte 25 de març, de 10 del matí a 7 de la tarda, la capital del Ges acollirà la primera edició de l'Art Fest, un festival d'art mural amb el propòsit d'acostar aquesta disciplina a la població.


Al llarg de la jornada s'han programat diverses activitats com la transformació en directe de les escales de Les Serrasses així com de la paret contigua a on es farà un mural conjunt, una exhibició de dansa urbana, tallers proposats per l'Escola d'Arts Plàstiques del municipi, pintada de grafitis, una fira d'art i servei de barra.

Més informació.

 

Santa Eugènia de Berga: Concert de violí i violoncel a l'església romànica

Dissabte 25 de març de sis a dos quarts de vuit de la tarda sessió de concert a l'església romànica de Santa Eugènia de Berga dividida en tres parts. Iniciarà la torbada el violinista Miquel Muñiz interpretant l'Allemande, la Sarabande i el Tempo di Borea de la primera partita per a violí sol en Si menor de Bach. A continuació, la violoncel·lista Mariona Camats interpretarà el Preludi, l'Allemande i la Courante de la tercera Suite per a violoncel sol.

La segona part del concert serà a duo entre els dos músics començant amb El Castell Interior del compositor Ietó Pēteris Vasks, i seguidament, la Melodia Irlandesa de la compositora i violista anglesa Rebecca Clarke.

Finalment, els oients podran escoltar obres de Bach amb algunes parts a dues veus i simfonies a tres, acabant el concert amb les variacions sobre La Follia de Manuel Lipstein.

Consulta el programa sencer.
 

Manlleu: Reagrupació de vehicles de la Nocturna Clàssic Ral·li

Dissabte 25 de març la plaça Fra Bernadí de Manlleu acollirà la reagrupació de vehicles de la 20a edició de la Nocturna Clàssic Ral·li, una competició puntuable per a la XI Challenge intercomarques regularitat. La mostra s'exhibirà entre les cinc i un quart de set de la tarda.

Consulta els horaris aquí.
 

Manlleu i Taradell: Cicle Gaudí, projecció de Suro

Diumenge 26 de març Manlleu i Taradell projectaran la pel•lícula Suro dins del Cicle Gaudí, una filmació guardonada com a Millor direcció novella i Millors protagonistes als XC Premis Gaudí. També ha rebut reconeixements com el Premi Irizar al Cinema Basc, Premi Fipresci i Premi al millor guió basc al Festival de San Sebastià.

Sinopsis: Una parella que es proposa construir una nova vida en una casa de la família a l'Empordà, enmig de boscos d'alzines sureres, però els diferents punts de vista dels protagonistes sobre com viure a la terra desafien el seu futur.

La projecció de Manlleu serà a les set de la tarda al Cinema Casal de Gràcia, mentre que a Taradell tindrà lloc al Centre Cultural de Can Costa, també a les set de la tarda.

Més informació aquí.

 

Participació