1 de 10
SUCCESSOS

Els Mossos de Vic fan una crida a la ciutadania a recuperar objectes robats que tenen a comissaria

Entre el material sostret hi ha bicicletes, eines, canyes de pescar, casc de moto o ordinadors portàtils, entre d'altres

Alguns dels objectes que resten a la comissaria de Vic sense identificar. | Mossos d'Esquadra
per Osona.com, Vic | 23 de gener de 2023 a les 10:45 |
Els Mossos d'Esquadra de Vic fan una crida a persones que han estat víctimes de robatori a anar a la comissaria de la ciutat per si identifiquen alguna pertinença.

Els agents van recuperar una gran quantitat d'objectes sostrets després d'un operatiu a Gurb el passat 31 d'octubre. En una furgoneta hi van trobar material de dubtosa procedència, i després de fer les comprovacions, van esbrinar que molts dels objectes eren sostrets. Els mossos van procedir a detenir el conductor del vehicle per un delicte de receptació.


En total es van recuperar 120 objectes entre els quals hi ha bicicletes, eines, canyes de pescar, casc de moto o ordinadors portàtils. Alguns dels objectes s'han pogut retornar als seus propietaris, però d'altres encara no s'han pogut identificar.

Ara, els Mossos d'Esquadra fan una crida a la ciutadania que ha resultat ser víctima de robatoris o furts per tal de trobar els propietaris del material. Totes aquelles persones que creuen que alguns dels objectes són seus, poden anar a la comissaria de Vic de dilluns a divendres de vuit del matí a nou del vespre a fer la comprovació.


D'altra banda, els agents expliquen que, en cas que es reconegui alguna cosa, la persona haurà d'acreditar amb algun comprovant, com per exemple una factura o una fotografia, que aquell objecte pot ser seu.

 

Participació