1 de 10
EL TEMPS

Divendres assolellat i sense precipitacions

Les temperatures es faran una mica més homogènies després de dies calorosos a l'interior i càlids al litoral

Esclat de primavera a Gurb. | Emili Vilamala
per Nació, Barcelona | 30 de març de 2023 a les 18:12 |
El primer bany de l'any podria arribar abans que acabi el mes de març, perquè les temperatures pujaran a tot el litoral i s'equipararan a les registrades els darrers dies a l'interior de Catalunya. Les mínimes pujaran i les màximes, a la tarda, arribaran a superar els 25 graus en la majoria dels casos. Tot, en un altre dia assolellat i sense precipitacions.
 


A Barcelona es registraran 9 graus durant la primera meitat del dia, que s'enfilaran fins al 22 a la tarda. A Girona les temperatures també cauran fins als 11 graus al matí i arribarà als 21 a la tarda. A Lleida, es registraran 10 graus a primera hora i 24 després de dinar, mentre que a Tarragona, el mercuri s'elevarà des dels 9 graus matinals fins als 26.

 


El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) preveu un cel serè, amb alguns núvols alts testimonials. Només a les hores finals del matí, els núvols mitjans s'imposaran en punts del litoral central, a banda d'altres de més densos al nord del Pirineu cap a la tarda. Bufarà amb cops forts a les Terres de l'Ebre i a zones elevades, sobretot al migdia.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació