​Carles Bassaganya és el nou gerent de la Mancomunitat La Plana

L'exdirector general d'Administració Local de la Generalitat relleva en el càrrec a Imma Codony

Pere Medina i Carles Bassaganya davant la seu de l'ens, a Malla.
Pere Medina i Carles Bassaganya davant la seu de l'ens, a Malla. | Mancomunitat La Plana
Redacció
18 de gener del 2023
Carles Bassaganya, exdirector general d'Administració Local de la Generalitat, assumeix la gerència de la Mancomunitat La Plana, tal com ha anunciat l'ens aquest dimecres, substituint així a Imma Codony, qui ha ocupat el càrrec durant l'última dècada.

En un comunicat, la Mancomunitat La Plana destaca "l'àmplia expertesa en gestió a l'administració local i supramunicipal, en desenvolupament local i contractació pública" de Bassaganya.

El president de l'ens, Pere Medina, ha agraït la tasca feta per Imma Codony qui "ha fet possible comptar amb un ens completament sanejat econòmicament". A partir d'ara, Codony assumirà les tasques de cap de l'àrea econòmica i financera d'aquesta entitat supramunicipal formada per 13 pobles (12 d'Osona i 1 del Vallès Oriental).

El president de la Mancomunitat confia que la nova gerència, juntament amb l'assemblea general, la junta de govern i l'equip tècnic, "continuaran garantint que la Mancomunitat faci futur i es mantingui com una organització pública referent, tant a casa nostra, al país i més enllà, com ha estat al llarg dels seus 40 anys de vida", tal com expliquen en el comunicat.