​Els Centres Cívics de Vic presenten la nova programació d'hivern 2023

Les inscripcions als tallers i monogràfics s'activaran el 9 de gener en horaris esglaonats

Centre Cívic Joan Triadú de Vic.
Centre Cívic Joan Triadú de Vic. | Adrià Costa
Redacció
08 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:13h
Els Centres Cívics de Vic han presentat el nou programa d'activitats per aquest hivern 2023, que inclou els mesos de gener, febrer i març, i una gran varietat d'ofertes de tallers i monogràfics.

El programa per aquest hivern 2023 als Centres Cívics de Vic inclou noves propostes amb col·laboracions amb altres equipaments i amb altres iniciatives culturals de la ciutat. A més dels tallers i monogràfics, els centres cívics també acolliran activitats del programa Tardes joves i dues sessions d'estalvi energètic obertes a tota la ciutadania.

Consulta aquí tota l'oferta d'activitats als Centres Cívics de Vic per aquest hivern 2023.

Nou sistema d'inscripcions

De la programació trimestral en destaca el nou sistema d'inscripcions. El primer dia per apuntar-se a les activitats serà el 9 de gener, i els horaris d'obertura seran esglaonats per a les activitats dels diferents centres.

Les inscripcions s'obriran totes el 9 de gener, però en horaris diferents. Al CCVic Joan Triadú es podran fer en línia a partir a les nou del matí. Al CCVic de la plaça d'Osona s'obriran a les deu del matí. Al CCVic Santa Anna a partir de les onze del matí. Al CCVic La Guixa les inscripcions s'activaran a les dotze del migdia. Al CCVic El Montseny a partir de les quatre de la tarda. Al CCVic Can Pau Raba a partir de les cinc de la tarda, i finalment, al CCVic Serra-de-senferm les inscripcions s'obriran a les sis de la tarda.

Les inscripcions també es podran fer de manera presencial a cada centre, i fins al dia abans de l'inici de cada taller o monogràfic.
Arxivat a