​Detenen a dos homes per robar en un pis de Vic

El propietari es va adonar del succés gràcies a una càmera de videovigilància que tenia instal·lada

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes, de 36 i 21 anys, com a presumptes autors dels fets.
Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes, de 36 i 21 anys, com a presumptes autors dels fets. | Josep M Montaner
Redacció
03 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:58h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir dos homes de 36 i 21 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili de Vic.

Els fets es van donar el passat dissabte 31 de desembre pels volts de les vuit del vespre, quan un veí de Vic va detectar, a través d'una càmera de videovigilància, que dues persones estaven a l'interior de casa seva.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van localitzar a l'escala de l'edifici a dos homes en actitud nerviosa, i que no sabien com explicar als Mossos la seva presència en el bloc. A més, els agents també van constatar que una porta dels pisos estava oberta amb el pany inutilitzat i que l'interior estava regirat. Seguidament, van escorcollar-los i van veure que duien tres rellotges i un anell que havien sostret. A l'escala també van trobar diverses eines susceptibles per cometre robatoris. Davant d'això, els agents van procedir a la detenció dels dos homes com a presumptes autors d'un robatori amb força.

L'1 de gener van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de la Guàrdia Urbana de Vic, el qual va decretar el seu ingrés a presó.
Arxivat a