1 de 10
MOBILITAT

​Entren en funcionament els nous aparcaments per a bicicletes a Vic

Les instal·lacions es localitzen a la zona esportiva, al Parc Santa Anna i entre l'estació de tren i l'estació d'autobusos.

Un dels nous equipaments, entre l'estació de trens i la d'autobusos. | Aj. Vic
per Osona.com, Vic | 22 de desembre de 2022 a les 10:45 |
Vic ja compta amb tres nous punts d'aparcaments segurs per a bicicletes al carrer. Concretament, l'Ajuntament n'ha instal·lat a tres zones diferenciades de la ciutat: un al costat de l'estació de trens, un a la zona esportiva i un al Parc Santa Anna.

Des d'aquest dimecres, la ciutadania ja pot utilitzar aquest servei, que té per objectiu fomentar una ciutat més segura, saludable i sostenible. En aquest sentit, la regidora de Mobilitat, Fabiana Palermo, destaca que amb aquestes accions, es volen impulsar pràctiques saludables.


Els nous aparcaments de bicicleta, que disposen de 5 places cadascun, són accessibles els 365 dies de l'any amb un temps màxim d'estacionament de 24 hores consecutives. El seu ús és gratuït, i es gestiona a través de l'aplicació mòbil PVerd. Tot i això, només s'hi podran aparcar les bicicletes registrades al sistema.

Aparcaments segurs a l'Atlàntida

La instal·lació dels nous aparcaments donen continuïtat a l'actuació que ja es va dur a terme a l'aparcament de la zona de l'Atlàntida. En aquest cas, s'ofereixen 20 places per estacionar la bicicleta i no és necessari registrar-se prèviament.


L'Ajuntament de Vic vol continuar desenvolupant aquesta iniciativa en altres punts de la ciutat amb la finalitat de fomentar un canvi de model en la mobilitat.

 

Participació