​Les activitats de «La Marató» 2022 a Osona que no et pots perdre

El programa de TV3 i Catalunya Ràdio torna aquest diumenge amb una 31a edició dedicada a la salut cardiovascular

Tot a punt per una nova edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio aquest cap de setmana.
Tot a punt per una nova edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio aquest cap de setmana. | ACN
15 de desembre del 2022
Actualitzat el 16 de desembre a les 17:56h
La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio torna diumenge amb la seva 31a edició. Enaguany estarà dedicada a la salut cardiovascular, per lluitar contra la principal causa de mort dels països desenvolupats. L'objectiu del programa és recaptar fons per a la investigació i, alhora, emocionar i "arribar al cor" de la ciutadania catalana.

​Com cada any, tots els pobles i ciutats de Catalunya se sumen a La Marató organitzant activitats solidàries amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca mèdica i científica. Repassem a continuació un recull dels actes que es faran durant el cap de setmana del 17 i 18 de desembre a Osona.

- Auditori Teatre Calldetenes. 17 de desembre a les 18.30 hores. Jornada solidària de taquilla inversa amb la cantada de corals amb les Veus de Calldetenes, Veus del Ter i el Cord de la Parròquia de Montserrat de Torelló; Exhibició d'activitats amb Samdance; Esquetx "Ens casem" amb l'Espardenya Teatre; Monòleg "Coses que passen" amb Pep Alzina.

- Associació Centelles contra el Càncer. 18 de desembre a les 19 hores. 8a Enlairada de fanalets a l'aparcament municipal de la piscina coberta.

- El Brull. 18 de desembre a les 12 hores. Concert amb la Coral Bella Companyia, amb la direcció d'Alba Boada i amb música instrumental.

- Club Patí Folgueroles. 17 de desembre a les 19 hores. Partit solidari d'hoquei patins al pavelló municipal Les Alzines. Exjugadors i aficionats del club disputaran un partit que acabarà amb sorteig d'una panera i una guardiola solidària.

- Matinal esportiva a la plaça Amistat de Gurb. 17 de desembre a les 10 hores. Spinning i zumba, activitats infantils i actuació del grup de ball.

- Associacions de Mares i Pares de Manlleu. 18 de desembre a les 10 hores a la plaça Fra Bernadi. Manlleu batega amb la Marató: jornada festiva amb espectacles de dansa i teatre, rifa de pernils i cava, xocolatada, cursa popular i participació de totes les AMPES de la població amb tallers i esports.

- Taller solidari Lettring de Nadal. 18 de desembre a les 10 hores al Centre Cívic. Taller nadalenc on crearem postals amb retoladors de pinzell amb la tallerista solidària Marta Freixedas. Inscripcions amb material inclòs.

- Grup de cantaires de Montesquiu. 18 de desembre a les 12 hores a la Sala d'actes U d'octubre. Concert de nadales solidari.

- Casal d'Olost. 18 de desembre a les 16 hores. Activitats diverses de jocs.
Teatre local a Orís. 17 de desembre a les 22 hores al local social de l'Ajuntament. El Xou d'en Pep i de la Font i companyia.

- Bingo solidari al local social de l'ajuntament d'Orís. 18 de desembre a les 18 hores.
Xocolatada a Prats de Lluçanès. 17 de desembre a les 17 hores al Mercat de Nadal de Prats.
Concert de Nadal amb la Coral Escriny a Prats de Lluçanès. 17 de desembre a les 17 hores, a l'Església Parroquial.

- Escola Laia Baulenas. 17 de desembre a les 11.30 hores al Teatre Eliseu. Espectacle de dansa solidari a Roda de Ter.

- Activitats solidàries a Sant Julià de Vilatorta. 18 de desembre a les 10 hores a la plaça Catalunya. Esmorzar popular, tallers, bicicletada, mappingfest dels actius de salut i cerca d'imatges pel poble, activitat de ioga, partits de bàsquet i molt més.

- Club tenis Sant Julià de Vilatorta. 18 de desembre a partir de les 10 hores. Torneig solidari de Pàdel.

- Activitats lúdiques i solidàries Sant Pere de Torelló. 17 de desembre a les 16 hores a El Mas.

- Exhibició de ball a la fàbrica de les arts de Borgonyà i encesa d'espelmes. 17 de desembre a les 17 hores a la plaça Bisaura.

- Fira de Nadal amb artesans i artesanes del Bisaura a Sant Quirze de Besora. 18 de desembre fins a les 14 hores.

- Esmorzar popular, gimcana i taller infantil a Sant Quirze de Besora. 18 de desembre a les 10 hores.

- Club de tenis de Sant Quirze de Besora. 18 de desembre a les 10 hores. Matinal de pàdel i tenis a Sant Quirze de Besora. 

- Club Tenis de Torelló. 18 de desembre a les 9.30 hores.  Matinal de tenis, pàdel i activitats esportives al Club Tenis de Torelló. 

- Fira de Nadal de l'Institut de Tona. 17 de desembre a les 16 hores a la plaça Major. Paradetes amb productes fets pels alumnes de 2n d'ESO del centre, amb menjar elaborat i servit per l'Escola d'Hostaleria d'Osona.

- Centre Excursionista de Torelló. 18 de desembre a les 10.30 hores. Trobada de BTT Le Tour de Charley's consta de 20 quilòmetres de recorregut que s'acaben amb un vermut al Santuari del Puig-Agut. Cal inscripció.

- Club Vòlei Torelló. 18 de desembre a les 9 hores al Pavelló Esportiu Municipal de Torelló. Jornada esportiva Dia de Club!.

- Gimgès. 17 de desembre a les 19 hores al Pavelló municipal de Torelló. Gimgès balla per La Marató de TV3: Els gimnastes del Gimgès ballaran coreografiesi gimnàstica rítmica amb les músiques del CD de La Marató 2021.

- Associació Cultural Sagals d'Osona. 17 de desembre a les 10 hores al centre de Vic. Cercavila pel centre de la ciutat coincidint amb el mercat setmanal a la plaça Major. Aixecada de pilars i castells, dinar solidari i taller de màscares al local d'assaig.

- Associació de veïns Barri Vic Nord. 17 de desembre a les 10.30 hores al Portal de la Rambla. Manualitats nadalenques amb paradeta dels alumnes de secundària de l'escola FEDAC Pare Coll.

- Club Gimnàstic Vic. 18 de desembre a les 12 hores a la plaça Major de Vic. Acrobàcies solidàries.

- Club Natació Vic-ETB. 18 de desembre a les 9.30 hores. Matinal de fitness amb activitats dirigides pels tècnics del club.

- DanceStudioVic. 17 de desembre a les 17 hores. Festival de dansa benèfic a Manlleu.

- Hospital Mare de Déu de Lourdes de Vic. 18 de desembre a les 16 hores al Teatre Escola Pare Coll de Vic. Pastorets per La Marató. Festa de Nadal amb la representació dels Pastorets de Folch i Torres amb gags i molta diversió. Sorteig de paneres amb la compra de tires. 

- Ajuntament de Vic i el Club Atlètic Vic. 18 de desembre a les 10 hores a les pistes Club Atlètic Vic. Cursa popular benèfica Running Runners de 5 quilòmetres.

- Vic Vòlei AEE Jaume Callis. 17 de desembre a les 19 hores a la Sala d'Actes Institut Jaume Callís. Espectacle amb el mentalista Ramon Fauria.

- Xocolatada i quadres solidaris a Vidrà. 17 de desembre a les 17 hores a l'Ajuntament de Vidrà. Subhasta dels quadres de l'exposició fotogràfica El temps Robat, de Josep Salvador Calí Pecci.

- Ajuntament de Viladrau. 18 de desembre a les 18 hores a la plaça Major de Viladrau. Concert de Nadal.

Consulta tots els actes de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, municipi per municipi, aquí.