Un problema amb la calefacció obliga als alumnes de l'Escola d'Art de Vic a fer classes en línia

El centre, que continua obert pels que necessitin utilitzar-ne les instal·lacions, preveu recuperar la normalitat aquest divendres

Claustre de l'Escola d'Art de Vic
Claustre de l'Escola d'Art de Vic | Aj. Vic
Redacció
14 de desembre del 2022
Els 400 alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic (Eartvic) estan fent les classes telemàticament degut a un problema amb la calefacció del centre.

A través de les xarxes socials, l'escola ha detallat que no disposen "de la temperatura adient per tal de realitzar les classes amb normalitat" i que "es veuen obligats a cancel·lar-les fins que el problema no s'hagi resolt".
 

Segons el Departament d'Educació, s'ha espatllat una peça de la caldera i s'està treballant per poder solucionar-ho i reprendre les classes presencials.

De fet, l'afer es remunta a dimarts, quan la calefacció del centre ja no funcionava, i alguns alumnes van haver de seguir les classes abrigats. L'equip directiu de l'Eartvic va demanar poder tancar el centre a l'espera de resoldre l'avaria.

Tot i això, Osona.com ha pogut saber que el centre continua obert per a tots els alumnes que necessitin utilitzar-ne les instal·lacions, com per exemple, aquells que necessiten treballar en els tallers d'art dels que disposa l'escola. Aquest dijous les classes continuaran fent-se en línia, i des del centre esperen tornar a la normalitat el divendres.
Arxivat a