Més activitats pels infants, la novetat del Toca Fusta de Torelló

La fira se celebrarà durant aquest cap de setmana a la capital del Ges

Ortuño i Lozano durant la presentació de l'esdeveniment.
Ortuño i Lozano durant la presentació de l'esdeveniment. | Ajuntament de Torelló
14 de desembre del 2022
Els jocs per infants d'entre 1 i 5 anys serà la gran novetat de laFira Toca Fusta de Torellóque se celebrarà entre el 17 i el 18 de desembre. Aquesta quarta edició del certamen s'espera que sigui la de la consolidació d'un esdeveniment que l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, considera un distintiu de la capital del Ges.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torelló, Xavier Lozano, explica que van detectar que faltaven jocs per a mainada d'entre 1 i 5 anys i que amb la inclusió d'aquestes noves propostes s'arriba a tots els públics.

Lozano es mostra satisfet d'haver pogut aguantar la fira, que va néixer amb l'inici de mandat de l'actual govern municipal, malgrat les dificultats que ha patit per la pandèmia. En aquest sentit, Ortuño i Lozano han pronosticat que la Toca Fusta de Torelló té “camp per créixer” en els propers anys.

La plaça Nova, la Plaça Vella, la plaça Coll Dorca, la de la Vil·la i la Jacint Verdaguer seran els espais on grans i petits podran gaudir d'una proposta amb moltes activitats. Els paradistes se situaran a la plaça Nova on hi haurà venda d'articles, a banda d'alguns dels espectacles.

Entre les que més destaquen hi ha la RE-CREA. Es tracta de jocs de fusta creatius, enginyosos i participatius, construïts pels alumnes del taller que porta el mateix nom. També hi haurà tastets d'instruments o un concert de Maria Isas a la plaça Jacint Verdaguer.
Arxivat a