​Èxit de l'escape room de Viladrau en el seu primer mig any de vida

Unes 200 persones han participat en l'activitat proposada per Osona Turisme, situada al punt d'informació turística de l'Espai Montseny

Un grup resolent un dels enigmes del Triescape de Viladrau.
Un grup resolent un dels enigmes del Triescape de Viladrau. | Espai Montseny
Redacció
13 de desembre del 2022
El passat mes de juny, Viladrau inaugurava l'escape room El Montseny, terra de bruixes, i des d'aleshores, més de 200 persones han visitat l'Espai Montseny, punt d'informació turística del municipi i a on està situada l'activitat.

Aquest un projecte s'engloba dins de la proposta d'Osona Turisme Triescape Osona, i té l'objectiu de donar a conèixer, a través de jocs cooperatius dirigits a tots els públics, la cultura, la història i l'entorn de cinc municipis osonencs: Viladrau, Espinelves, Manlleu, Roda de Ter i Sant Bartomeu del Grau.

En el cas de Viladrau, l'escape room El Montseny, terra de bruixes és una proposta que convida a famílies i grups d'amics a endinsar-se a una misteriosa casa del segle XVII per conèixer el desafortunat capítol de la història de Viladrau en què 14 dones van ser acusades de bruixeria i van ser executades al municipi.

El Triescape de Viladrau

El Triescape de Viladrau està format per tres proves, que es poden realitzar de forma conjunta o per separat, i que tenen com a fil conductor la bruixeria.

La primera activitat és el geocaching, una ruta de 30 minuts de durada i amb un circuit d'1,3 quilòmetres, una prova que va estretament lligada amb una gimcana per Viladrau que consisteix en supera proves per aconseguir descobrir quin objecte s'amaga en el municipi.

Una vegada resolts els misteris que proposen aquestes dues activitats, i arribats a l'Espai Montseny, els grups, que poden ser d'un mínim de dues persones i d'un màxim de sis, disposen de 45 minuts per trobar la resposta a l'últim enigma que els permetrà sortir de la casa d'una bruixa on estaran tancats amb clau.
 

Dos nens intentant resoldre un dels enigmes de l'escape room de Viladrau. Foto: Espai Montseny