1 de 10

​Gurb encara el tram final de la Festa Major

El sopar temàtic i els concerts d'aquest dissabte al pavelló municipal, alguns dels actes més destacats

Actuació de l'Orquestra Selvatana, el passat cap de setmana | Twitter Aj.Gurb
per Osona.com, Gurb, Osona | 24 de novembre de 2022 a les 13:35 |
Des del divendres 11 de novembre i fins al diumenge 4 de desembre Gurb celebra la seva Festa Major.

La festivitat, organitzada pel Consell Jove, la Comissió de Festes i una gran quantitat de col·laboradors i col·laboradores presenta un ampli ventall d'activitats dirigides a tots els públics i per tots els gustos.


En Peyu va ser l'encarregat de donar-hi el tret de sortida amb el pregó, i des de fa dues setmanes el municipi osonenc no ha parat. Tallers, cinema, esport, concerts, xocolatada popular o activitats infantils han sigut alguns dels actes que ja s'han dut a terme.

La celebració, que s'allarga fins al pròxim 4 de desembre, encara té ​festa i xerinola per oferir. Alguns dels actes més destacats dels pròxims dies són el sopar temàtic i els concerts al pavelló municipal, aquest dissabte 26 de novembre, l'elecció del gurbetà i la gurbetana de l'any el diumenge 27, o la festa de la gent gran amb l'actuació del grup In Crescendo, el mateix dia a les cinc de la tarda al mateix pavelló.


La celebració durarà fins al 4 de desembre i clourà la festa l'obra de teatre Les cartes d'Hèrcules Poirot, del grup La Gronsa del Molí.

Consulta el programa aquí.

 

Participació