Arnau Tordera baixa dels escenaris durant unes setmanes

L'artista osonenc ha anunciat al seu compte de Twitter que té problemes de veu i que es cancel·len les pròximes actuacions

Arnau Tordera.
Arnau Tordera. | Adrià Costa
Redacció
23 de novembre del 2022
Actualitzat a les 14:32h
Arnau Tordera ha anunciat aquest matí de dimecres que ha de baixar dels escenaris durant unes setmanes. El motiu, problemes amb la veu.

Així ho ha explicat l'osonenc a les seves xarxes socials: "La pressió i la precipitació no són bones aliades per la bona recuperació d'un mecanisme tan delicat com el de la veu" i ha afegit que "cal que tregui el peu de l'accelerador i em centri a recuperar-me completament".

Tordera lamenta les molèsties que pot ocasionar aquest fet a les persones que treballen organitzant les actuacions i a tots els seguidors que ja tenien entrades pels pròxims concerts, i ha remarcat que es tracta d'una causa "de força major".
 
A través del seu compte de Twitter també ha posat data de tornada: serà el 30 de desembre a la Sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat.

Els concerts que s'han vist afectats pels problemes de salut del cantant són el que oferia el grup Obeses a l'Espai d'Art Escèniques de Manresa, que queda suspès, i el concert d'El Joglar que oferia a Girona, que es posposa i tindrà lloc el 28 de gener del 2023.