Un 30% dels establiments de Vic celebren el Black Friday

Alguns botiguers consideren aquesta data com a l'inici de la campanya de Nadal

Black Friday.
Black Friday. | Adrià Costa
24 de novembre del 2022
Els establiments de la ciutat de Vic es preparen per celebrar el Black Friday, la jornada de descomptes i rebaixes especials que, per a molts d'ells, també és l'inici de la campanya de Nadal.

La capital d'Osona no n'és una excepció i algunes de les botigues de la ciutat tindran ofertes de tota mena pel "divendres negre". Segons dades de Vic Comerç, la Federació d'associacions de comerciants de Vic, un 30% dels establiments del municipi participaran en aquesta diada de descomptes especials. L'entitat també destaca que, al Black Friday, s'hi sumen botigues de diferents sectors com el de la moda, els complements, la perfumeria, la tecnologia o les òptiques, entre altres.

En general, la majoria de comerços de Vic ofereixen descomptes d'entre el 20% i el 40%, i en aquesta línia, moltes botigues de la ciutat ja fa uns dies que articles i productes rebaixats i en promoció.

També hi haurà modificacions de l'horari comercial i alguns establiments de la ciutat obriran el diumenge 27 de novembre, però no tots. En aquest sentit, des de Vic Comerç han explicat a Osona.com que la configuració del calendari d'obertura comercial d'enguany ha estat "complexa", i alguns venedors preguntats per aquest diari, confirmen que no obriran aquest diumenge ni modificaran els seus horaris comercials.

La majoria de botiguers de Vic coincideixen en dir que aquesta jornada d'ofertes i promocions és l'inici de la campanya de Nadal, ja que "molta gent aprofita per fer les primeres compres" aprofitant els descomptes que s'ofereixen.