L'art d'Henri Matisse inspira la nova campanya de Nadal d'ADFOCET

L'entitat treu una nova col·lecció de productes inspirats en l'artista i renova la fórmula per presentar els lots i paneres per aquestes festes

Els fulards que elaboren des del taller de superpoders d'ADFOCET
Els fulards que elaboren des del taller de superpoders d'ADFOCET | ADFOCET
Redacció
22 de novembre del 2022
Des del Centre Especial de Treball de l'Associació Diversitat Funcional d'Osona (ADFOCET) presenten un any més una nova col·lecció de productes per a la campanya de Nadal d'enguany, amb l'objectiu de generar oportunitats per a les persones amb diversitat funcional.

En aquesta ocasió, des del taller de manualitats de l'entitat s'han inspirat en l'art d'Henri Matisse, un dels pintors més influents de l'art modern, i que a causa d'una malaltia, es va quedar en cadira de rodes.

Juntament amb Alda Studio, i també amb la col·laboració de l'empresa Runbott i el Xocolater de Taradell, des de l'entitat han creat regals i lots de Nadal innovadors i creatius seguint els processos artístics que Matisse va utilitzar per crear els famosos papiers découpés.

Una tassa, un calendari, una postal i dessuadores tant per home com per donar de diferents colors són alguns dels productes de la col·lecció Matisse, i que es manipulen des del Centre de Treball, i posteriorment, es comercialitzaran des de l'entitat.

Lots i paneres amb valor social
ADFOCET ofereix per aquesta campanya una fórmula diferent per presentar els lots i les paneres de Nadal: un cabàs i un fulard plens de productes de proximitat.

Els cabassos i tots els regals estan manipulats des del taller de superpoders per persones que participen en els tallers creatius, i es poden comprar a la botiga online de l'entitat.

Tal com expliquen des d'ADFOCET, els lots i paneres de Nadal es comencen a preparar a principis de desembre i els beneficis de la venda es destinen íntegrament a crear llocs de treball per a persones amb diversitat funcional d'Osona i a continuar executant projectes de sostenibilitat amb compromís social.
 

Els cabassos que elaboren des del taller de superpoders d'ADFOCET Foto: ADFOCET