Tona encara la segona setmana d'actes de la Festa Major de Sant Andreu

La commemoració del Dia Internacional contra les Violències Masclistes o la Fira Joc Joc, algunes de les activitats més destacades

La Fira Joc-Joc, en una imatge d'arxiu.
La Fira Joc-Joc, en una imatge d'arxiu. | José M. Gutiérrez
Redacció
22 de novembre del 2022
Tona encara la segona setmana d'actes de la Festa Major de Sant Andreu. Enguany, la celebració va iniciar el passat dissabte 19 de novembre i s'allargarà fins al dijous 8 de desembre.

Amb la vinguda del fred, Tona continua la seva festa major d'hivern. Els primers actes de la festivitat s'han dut a terme durant el passat cap de setmana, amb un concert infantil a càrrec d'El Pot Petit i la presentació de les propostes dels pressupostos participatius 2022.

L'agenda d'activitats es reprendrà aquest dimecres 23 de novembre amb la conferència Comunicació i escola a l'era preindustrial, a càrrec del periodista i historiador Xevi Camprubi i Pla.

El divendres 25 de novembre, també dins dels actes de commemoració del Dia Internacional contra les Violències Masclistes, hi haurà poesia, música i la lectura del manifest a la Plaça Major, i seguidament, a l'Espai Muriel Casals tindrà lloc un concert amb Arribar i Ploure i Bewis de la Rosa.

Durant el cap de setmana del 26 i 27 de novembre continuarà la festa amb una jornada plena d'activitats destacades en el marc de la Fira Joc Joc, les Portes obertes al jaciment del Camp de les Lloses i la visita guiada amb perspectiva de gènere Una població diversa en un assentament de fa 21.000 anys: el Camp de les Lloses.

Durant el diumenge també hi haurà diferents tallers, el ball dels gegants de Tona, la inauguració del monument a les Persones Donants de Sang o un concert, ball i sardanes amb la Cobla-Orquestra Rosaleda.

Podeu consultar el programa d'actes aquí.