1 de 10

Tona encara la segona setmana d'actes de la Festa Major de Sant Andreu

La commemoració del Dia Internacional contra les Violències Masclistes o la Fira Joc Joc, algunes de les activitats més destacades

La Fira Joc-Joc, en una imatge d'arxiu. | José M. Gutiérrez
per Osona.com, Tona, Osona | 22 de novembre de 2022 a les 10:40 |
Tona encara la segona setmana d'actes de la Festa Major de Sant Andreu. Enguany, la celebració va iniciar el passat dissabte 19 de novembre i s'allargarà fins al dijous 8 de desembre.

Amb la vinguda del fred, Tona continua la seva festa major d'hivern. Els primers actes de la festivitat s'han dut a terme durant el passat cap de setmana, amb un concert infantil a càrrec d'El Pot Petit i la presentació de les propostes dels pressupostos participatius 2022.


L'agenda d'activitats es reprendrà aquest dimecres 23 de novembre amb la conferència Comunicació i escola a l'era preindustrial, a càrrec del periodista i historiador Xevi Camprubi i Pla.

El divendres 25 de novembre, també dins dels actes de commemoració del Dia Internacional contra les Violències Masclistes, hi haurà poesia, música i la lectura del manifest a la Plaça Major, i seguidament, a l'Espai Muriel Casals tindrà lloc un concert amb Arribar i Ploure i Bewis de la Rosa.


Durant el cap de setmana del 26 i 27 de novembre continuarà la festa amb una jornada plena d'activitats destacades en el marc de la Fira Joc Joc, les Portes obertes al jaciment del Camp de les Lloses i la visita guiada amb perspectiva de gènere Una població diversa en un assentament de fa 21.000 anys: el Camp de les Lloses.

Durant el diumenge també hi haurà diferents tallers, el ball dels gegants de Tona, la inauguració del monument a les Persones Donants de Sang o un concert, ball i sardanes amb la Cobla-Orquestra Rosaleda.


Podeu consultar el programa d'actes aquí.

 

Participació