​Vic inicia els treballs de millora de l'asfalt de dues zones de la ciutat

Els treballs s'inicien aquest diumenge i tindran una durada de dues setmanes

Carrer Indústria, Vic
Carrer Indústria, Vic | Ajuntament de Vic
Redacció
18 de novembre del 2022
Vic asfaltarà diferents zones de la ciutat per millorar l'accessibilitat i seguretat dels refermats en dos sectors diferenciades, amb l'objectiu de millorar la seguretat. Els treballs començaran entre el diumenge 20 de novembre i el dilluns 21.

La primera part de les actuacions, aquest diumenge 20 de novembre, seran al polígon, en els carrers Mataró, Era d'en Sellés i carrer Lleida, i en horari nocturn per afectar el mínim possible les activitats industrials.

La segona part dels treballs, segons informa l'ajuntament, començarà dilluns 21 de novembre, i la previsió de seqüència de carrers de la trama urbana a executar serà la següent: carrer Sant Bartomeu, carrer Sagrada Família i avinguda Olímpia, carrer Girona, carrer Bellmunt, carrer Francesa Bonnemaison, Avinguda Països catalans, carrer Josep Pratdesaba i carrer Anna.

La finalitat de les actuacions és millorar la mobilitat del trànsit rodat a la ciutat, i també dels recorreguts a peu de les travesses dels passos de vianants.

La durada dels treballs serà d'unes dues setmanes, i estarà condicionada a les condicions meteorològiques.

L'Ajuntament de Vic informa que, tot i les actuacions de millora del paviment, està previst deixar passos alternatius i facilitar així entrades i sortides de guals en cas d'emergència.