1 de 10
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Prats de Lluçanès instal·larà mini deixalleries al centre del poble

Aquesta proposta ha estat la més votada en la tercera edició dels pressupostos participatius

Un cartell indica l'entrada al poble de Prats de Lluçanès. | ACN
per Osona.com, Prats de Lluçanès | 17 de novembre de 2022 a les 17:40 |
L'Ajuntament de Prats de Lluçanès ha fet públics els resultats de la tercera edició dels pressupostos participatius. En aquesta ocasió, la instal·lació de mini deixalleries al centre del poble ha estat la proposta guanyadora, amb 185 vots.

Enguany, el procés ha tingut una participació del 17,36% (405 vots totals), un 2,06% més que en la passada edició, fet que des del consistori valoren positivament.


El projecte guanyador consisteix a col·locar mini deixalleries en dos punts concrets del municipi, una al Passeig del Lluçanès, i l'altra, a la plaça U d'Octubre. Aquestes instal·lacions, a més de permetre un bon reciclatge, també apropen al ciutadà el servei de recollida selectiva de petits residus com piles, bombetes, mòbils, carregadors, càpsules de cafè o taps, entre d'altres.

El projecte tindrà un cost de 5.000 euros. En aquest cas, com que el pressupost total del procés és de 14.000 euros i encara quedaran recursos per invertir en els pressupostos participatius d'enguany, des de l'Ajuntament expliquen que també es faran actuacions a la proposta que ha quedat en segona posició amb 145 vots, la instal·lació d'una tirolina i nous elements al camí educatiu i de lleure de l'avinguda Rafael Casanova.


En el procés participatiu d'enguany, el consistori va presentar als veïns un total de 12 projectes de millora de diferents punts i equipaments del municipi.
Participació