1 de 10
PSC de Vic

El PSC demana a Carme Tena que deixi l'acta de regidora a Vic

El partit desitja sort a l'edil i assegura que tenen un bon candidat a la ciutat

La regidora no adscrita de l'Ajuntament de Vic, Carme Tena | Adrià Costa
per Gerard Vilà, Manlleu | 16 de novembre de 2022 a les 12:52 |
El PSC demana a Carme Tena que renunciï a la seva acta de regidora a l'Ajuntament de Vic, després d'anunciar per sorpresa en el darrer ple que es dona de baixa del partit. La diputada socialista per Osona i regidora a Manlleu, Marta Moreta, recorda que Tena va aconseguir l'acta gràcies al PSC i, per tant, entén que hauria de retornar-la si es dona de baixa del partit. Moreta també ha defensat el procediment d'elecció de candidats i que farà que Miquel Ylla sigui el cap de llista en les properes eleccions municipals pel PSC a Vic.

Moreta considera que Ylla és un bon candidat i ha recordat que l'elecció de candidats és un procediment intern que s'ha de respectar. Carme Tena va explicar en el darrer ple que va traslladar a la direcció del partit que volia ser candidata fa un any i va reconèixer que sabia que es valoraven altres opcions. 


Al saber Tena que, finalment, no seria la proposta del PSC per encapçalar les llistes, va decidir anunciar la seva baixa del partit en el darrer ple municipal que es va celebrar a Vic. Des del PSC respecten la decisió de Tena i la contemplen dins l'àmbit personal, però demanen que retorni l'acta.

Suprimir burocràcia


Moreta ha fet aquestes manifestacions a Manlleu, a la sortida de la visita a la farmacèutica PrasFarma. Allà, conjuntament amb la portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha demanat suprimir la burocràcia per a les empreses d'Osona en particular i de Catalunya en general. 

Les dues diputades socialistes també s'han mostrat preocupades per les dificultats que tenen algunes empreses per aconseguir personal per treballar. En aquest sentit, Romero ha tornat aa fer una crida per apostar per la formació professional que, assegura, és el futur per tal de trobar gent qualificada.
També hauries de llegir
Fa 10 setmanes

Carme Tena comunica que es dona de baixa del PSC

Participació