Torelló comença les obres de la nova pista poliesportiva

Es construirà a l'antic camp de futbol del barri de Montserrat i forma part d'un procés participatiu

Inici de les obres de construcció de la pista poliesportiva del barri de Montserrat a Torelló
Inici de les obres de construcció de la pista poliesportiva del barri de Montserrat a Torelló | Ajuntament de Torellí
Redacció
15 de novembre del 2022
Actualitzat a la 13:12h
L'Ajuntament de Torelló ha començat a tirar endavant les obres de construcció de la nova pista poliesportiva que s'està fent a l'antic camp de futbol de Torelló. Els treballs formen part de la segona fase de remodelació d'aquest espai, que també preveu un nou accés que comuniqui l'equipament amb el carrer Espona. Es tracta d'una obra que forma part d'un procés participatiu que van votar els veïns de la localitat osonenca. 

Els treballs consten d'una pista que es construirà propera a les grades que hi ha actualment a l'antic camp de futbol. L'equipament estarà delimitat per una tanca perimetral i es farà amb paviment de terratzo, per tal de poder compaginar l'activitat esportiva amb l'oci.

A més, s'ha previst un pas perquè els vianants puguin transitar entre aquest nou accés el que ja hi ha  al costat sud, que connecta amb l'avinguda de Montserrat. En aquesta zona es farà un enjardinament per naturalitzar l'espai. Les obres tenen un cost de 339.826,19 euros i trigaran unes 16 setmanes a completar-se.