Carme Tena comunica que es dona de baixa del PSC

El motiu, segons ha explicat durant el ple de l'Ajuntament de Vic d'aquest dilluns, és el procés d'elecció del nou candidat del partit a les pròximes eleccions municipals de 2023

Carme Tena durant un ple a l'Ajuntament de Vic
Carme Tena durant un ple a l'Ajuntament de Vic | Adrià Costa
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 21:38h
El ple de l'Ajuntament de Vic d'aquest dilluns ha sigut l'escenari de l'anunci de la regidora Carme Tena, qui ha comunicat que es donarà de baixa del PSC i que, a partir d'ara i fins al final d'aquest mandat, passarà a ser regidora no adscrita.

El motiu, segons ha explicat, és el desacord pel procés d'elecció del candidat socialista a l'alcaldia de Vic per a les eleccions municipals de 2023. En aquest sentit, Tena ha manifestat que "fa un any vaig comunicar al partit que volia liderar la llista de les municipals" tot i que "sabia que des de fa uns mesos es valoraven altres opcions".

El passat divendres, El 9 Nou anunciava que Miquel Ylla, metge cardiòleg vigatà i actual secretari d'Organització del partit, serà el candidat del PSC per a les pròximes eleccions. Tena ha explicat que, com a primera secretària del partit a la ciutat, ningú l'ha informat d'aquest procés, i aquest fet, segons ha detallat, l'ha obligat a "fer aquest pas" i "a passar al grup dels no adscrits en el proper ple". Finalment, la fins ara regidora del PSC a Vic ha finalitzat la seva intervenció dient que "marxaré amb la consciència tranquil·la, he treballat amb rigor, il·lusió i honestedat pensant amb el bé comú de tota la ciutadania".

A les eleccions municipals del 2019, Tena va agafar el relleu de Benjamí Dòniga, qui tampoc va acabar el mandat dins del grup municipal del PSC.
Arxivat a