Judit Sardà encapçalarà la llista d'ERC Tona a les eleccions municipals del 2023

L'actual tinenta d'alcaldia del municipi ja va liderar la candidatura en els anteriors comicis

Judit Sardà serà la candidata a l'alcaldia d'ERC Tona a les eleccions municipals del 2023
Judit Sardà serà la candidata a l'alcaldia d'ERC Tona a les eleccions municipals del 2023 | ERC Tona
Redacció
10 de novembre del 2022
Actualitzat a les 16:07h
Judit Sardà, actual tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Tona, és reelegida per encapçalar la llista d'ERC al municipi a les pròximes eleccions municipals de 2023.

Aquest dimecres, la secció local d'Esquerra Republicana a Tona ha escollit Judit Sardà com a candidata a l'alcaldia del municipi. En el marc d'un procés de votació obert en una sessió assembleària extraordinària, la candidata ha sigut reelegida per la militància i simpatitzants del partit. En l'acte hi van ser presents el senador Josep Maria Reniu i la secretària general D'ERC a Osona, Margarida Feliu.

Sardà ja va liderar la llista d'ERC a Tona en els anteriors comicis del 2019, i actualment és regidora de Desenvolupament Local i Hisenda i consellera del Consell Comarcal d'Osona.

L'actual tinenta d'alcaldia destaca que ha pres la decisió de tornar-se a presentar "de forma molt conscient, coneixent l'esforç que representa ser a l'Ajuntament". En aquesta línia, la candidata subratlla el fet que s'han hagut de prendre decisions difícils durant el mandat vigent, però que "sempre s'ha fet buscant el millor pel poble". Entre agraïments, Sardà va concloure que "hem iniciat un camí i volem continuar treballant perquè el poble avanci".