L'empresa Girbau cedirà material per a l'aula de robòtica de La Farinera de Vic

L'ajuntament de Vic i la companyia han signat el conveni amb l'objectiu de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l'alumnat d'educació secundària i postobligatòria

Representants de l'Ajuntament de Vic i de l'empresa Girbau durant la signatura del conveni
Representants de l'Ajuntament de Vic i de l'empresa Girbau durant la signatura del conveni | Ajuntament de Vic
Redacció
04 de novembre del 2022
L'Ajuntament de Vic i l'empresa Girbau han signat un conveni de cessió de material tecnològic a l'aula de robòtica de La Farinera Centre d'Arts Visuals de Vic. L'objectiu és fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l'alumnat d'educació secundària i postobligatòria.

Durant la signatura del conveni, Anna Erra, alcaldessa de Vic, ha explicat que es tracta d'una aposta de ciutat amb la voluntat de crear nous talents amb la tecnologia. En aquest sentit, un dels propòsits de l'actual govern era treballar pel talent tecnòleg i robotitzat amb la mirada enfocada a les noves tecnologies, i en aquesta direcció es va crear l'aula de robòtica a La Farinera, aula oberta a tota la ciutadania i a les escoles de la ciutat.

Per la seva banda, Mercè Girbau, presidenta de l'empresa Girbau, ha detallat que l'aula de robòtica ha de servir per fomentar i potenciar les vocacions tecnològiques, enginyeres i científiques, i ha afegit que "si volem tenir un país de futur necessitem joves amb habilitats amb aquestes tecnologies, i com a empresa també necessitem persones formades amb aquestes capacitats".

Girbau també ha destacat que els motius pels quals l'empresa ha signat el conveni amb l'Ajuntament de Vic és perquè "som una empresa compromesa", i subratlla que els agradaria que el conveni també fos molt participatiu per part dels treballadors de la companyia.
Arxivat a