Lluc Crusellas és el millor xocolater del món

El cap de pastisseria d'El Carme de Vic s'alça amb el primer premi del World Chocolate Masters

Lluc Crusellas, a l'edició del World Chocolate Masters de 2021
Lluc Crusellas, a l'edició del World Chocolate Masters de 2021 | World Chocolate Masters
Osona.com
31 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 22:43h
L'osonenc Lluc Crusellas s'ha convertit aquest dilluns en el millor xocolater del món. El jove cap de pastisseria d'El Carme de Vic i del grup PaVic ha vençut a la final del World Chocolate Masters, que s'ha celebrat a París en el marc del Saló de la Xocolata. El jove de Santa Eulàlia de Riuprimer s'ha imposat als altres 17 representants de països d'arreu, en la vuitena edició d'un certamen que se celebra cada tres anys.

Tot i la seva edat, Crusellas ja sabia què era ser el millor pastisser de l'Estat, un reconeixement que va rebre l'any passat. Per això representava l'estat espanyol al WCM. Des d'aleshores, s'havia preparat a consciència per la competició internacional, que li ha permès pujar el darrer esglaó fins a l'Olimp de la pastisseria.

En català, Crusellas ha volgut donar les gràcies a tothom que l'ha acompanyat a París i als qui s'han sumat al seu "petit gran projecte". "Ha estat un any increïble, ho hem fet entre tots i ho hem gaudit", ha dit sobre l'escenari sota l'atenta mirada del món sencer. 
 
Arxivat a